FÖRETAG

FÖRETAG

Improvisationsteater är ett utmärkt verktyg som kan utformas efter just era behov. Med över 15 års erfarenhet är vi övertygade om att vi kan hitta en lösning som passar just er. Har du frågor om de olika alternativen eller vill du ha något lite mer speciellt? Kontakta oss så ordnar vi det!

Utbildning

Skräddarsytt efter era behov ges en eller flera workshops som bland annat främjar kreativiteten, problemlösningsförmågan, förbättrar kommunikationen och mycket mer samtidigt som det är väldigt roligt.


Berätta vad just ert företag behöver så hittar vi lösningen för er.


Här kan ni se vad några av våra tidigare kunder har tyckt.

Kommunikation och tillämpning

I samarbete med Hållbar Hälsa ges ditt företag möjligheten att ta del av unika kommunikationsverktyg med syfte att stärka ett team, öka problemlösningsförmågan, uppmuntra till återhämtning, förbättra kommunikationen och/eller i ett kreativt samarbete lära sig fördelar med att misslyckas tillsammans.
Kombinationen av exempelvis stresshantering, kommunikation och improvisationsteater är en utmärkt kombination och erbjuder stora möjligheter att anpassa efter era behov.

Självklart finns det inget behov att "stå på scen", i samråd med er utvecklar vi en kursdag eller workshop där deltagarna är med på sina egna villkor. Välkommen att höra av dig för att hitta det som passar er.

Underhållning

Perfekt till kick-offen, konferensen, födelsedagar eller något annat event du planerar. Med full möjlighet att utforma efter era förutsättningar och önskemål blir det en personlig underhållning som stannar kvar i minnet i många år.


Berätta vad just ni letar efter!


Här kan ni se vad några av våra tidigare kunder har tyckt.

KONTAKTE-post: kontakt@mindmelt.se

Vill du veta mer? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!

- mindthemelt

MIND MELT

- Improvisationsteater


Improvisationsteater för individen, gruppen och företaget. Se en föreställning, gå en kurs. Skratta, umgås och utvecklas.