Mind Melt
Kursledare - Maximilian Hansen

Maximilian Hansen

Maximilian Hansen. Foto: www.caseylazonick.com/

Kursledare

Maximilian Hansen är grundare och konstnärlig ledare för Mind Melt och har improviserat i över 15 år. Genom åren har han uppträtt och lärt ut impro i, bl a: England, Ghana, Indien, Irland, Kenya, Slovenien, Tyskland och USA.


Max har tidigare utvecklat kursverksamheter åt andra improgrupper, varit med och startat en internationell improvisationsteaterfestival och håller kurser på Improvisationsstudion i Stockholm.


Max är även medlem i Ohana, ett europeiskt projekt som samlar 50 av Europas främsta improvisatörer för att utbyta erfarenheter och vidare utforska improvisationsteaterns värld.


Max är en nyfiken och fysisk improvisatör, som kursledare skapar han en positiv atmosfär som uppmuntrar deltagarna till att tänja sina gränser för att utvecklas så mycket som möjligt samtidigt som man som deltagare har roligt.

"Jag har gått ungefär 40 (!) kurser i impro-teater med olika lärare och nu senast en fortsättningskurs med Max. Max är en av de mest kompetenta och strukturerade impro-lärare jag haft...  ...Max är också lyhörd för deltagarnas önskemål kring kursupplägg. Kursen har gett mig både utveckling och skratt.


Lisa

"Max har en otrolig förmåga att få alla i gruppen att känna sig sedda.

Han har lärt mig att sätta en personlig skruv på mina scener för att ta dem till sin spets."


Jakob

"Improv has helped me think on my feet and connect better when I pull up the mic fader and talk. It helped me be relatable, take things forward and accept people's ideas and viewpoints when I interact with them and the best part.. it becomes a life skill both in and outside the radio studio. Thanks Max! Your workshop changed it up for me!"


Karan Edward Machado

- Radio Host of "Good Morning, Bangalore" on 94.3 Radio One

Hej! Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera