Mind Melt
FÖRETAG

FÖRETAG

Upptäck kraften i improvisationsteater som ett verktyg för att omvandla ditt team och företagskultur. På Mind Melt skräddarsyr vi varje workshop, kurs och föreställning för att möta era unika behov och mål. Med mer än 20 års erfarenhet i branschen, är vi experter på att skapa skräddarsydda lösningar som inspirerar, utbildar och underhåller.


Våra tjänster är utformade för att stärka:

  • Kreativitet i teamarbete
  • Integration av företagets värdeord
  • Energi vid kick-off evenemang
  • Underhållning som förenar
  • Självförtroende i offentliga framträdanden
  • Effektiv kommunikation inom och utanför företaget


Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa just ditt företag? Läs vad våra kunder säger eller kontakta oss för en personlig konsultation!

VÅRA TJÄNSTER

Varje företag är unikt och våra anpassningsbara workshops och föreställningar är utformade för att möta era behov. Upplev hur Mind Melt kan stärka ert team och företagskultur. Läs mer om våra tjänster nedan och låt oss skapa framgång tillsammans.

Teamwork


Genom teaterbaserade övningar engageras deltagarna att skapa en arbetsplats där de får växa och utvecklas på ett tryggt och roligt sätt.

Vi arbetar i grupp och i parövningar. Deltagarna får lära känna varandra, sig själva och sitt team bättre och tillsammans bli stärkta.

Kreativitet


Deltagarna får möjlighet att utveckla, utforska och stärka sin kreativitet.

Genom teaterbaserade övningar uppmuntras deltagarna att skapa, uttrycka sig och komma med idéer - men framför allt bejaka och utveckla varandras idéer! Deltagarna får en starkare självkänsla, lättare att komma på idéer och lösa problem samt blir bättre på att stötta sina kollegors förslag.

Värdeord


Utifrån iscensatta fiktiva händelser som kan uppstå på er arbetsplats får arbetslaget diskutera hur situationen som uppstod kan förbättras med hjälp av era värdeord. Scenariot spelas då om utefter de förslag som givits. Deltagarna får på så sätt en större gemensam förståelse för företagets värdeord och hur dessa kan användas för att skapa en sund och stark arbetsplatskultur.

Underhållning


Ge ditt företag en minnesvärd och skräddarsydd underhållning som engagerar och inspirerar. Genom att använda scenarier inspirerade av er arbetsplats får ni en föreställning som inte bara är rolig utan också relevant och engagerande.

Låt oss skapa en oförglömlig upplevelse för ditt företag med vår skräddarsydda underhållning. Kontakta oss för att boka en föreställning som kommer att inspirera och engagera hela ditt team!