Mind Melt
OM OSS

Om oss

På Mind Melt brinner vi för improvisationsteater – en konstform som är lika underhållande som den är utvecklande. Med över 20 års erfarenhet har vi inspirerat individer och omvandlat företag över hela världen, från Sverige till USA och däremellan.


Vi ser improvisationsteater som ett universellt verktyg som berikar alla – från den enskilda individen till hela organisationer. Vår mission är att erbjuda anpassade upplevelser som inte bara underhåller utan också främjar personlig och professionell utveckling.


För Företag: Mind Melt specialiserar sig på att leverera skräddarsydda workshops och föreställningar som stärker teamdynamik och företagskultur. Vi hjälper er att utforska kreativitet, förbättra kommunikation och bygga starkare relationer genom interaktivt lärande och delat skratt.


För Privatpersoner: Även utanför företagsvärlden fortsätter vi att sprida glädjen och lärdomarna från improvisationsteater. Vi erbjuder kurser och uppträdanden som är öppna för alla, oavsett om du är nybörjare eller erfaren utövare.


Vår filosofi är enkel: alla har något att vinna på improvisationsteater. Oavsett om du är en del av ett företag som söker en unik teambuilding-upplevelse, eller en individ som vill utforska scenkonstens värld, har Mind Melt den perfekta lösningen för dig.


Kontakta oss för att upptäcka hur vi kan anpassa våra tjänster efter just era behov och önskemål.

Uppsala kommun
Uppsala kommun
Friskis & Svettis
Friskis & Svettis
Riksantikvarieämbetet
Riksantikvarieämbetet
SWECO
SWECO
Svenska orienteringslandslaget
Svenska orienteringslandslaget
TEDxUppsalaUniversity
TEDxUppsalaUniversity
WSP
WSP
NEPA
NEPA
Accra Theatre Workshop
Accra Theatre Workshop
TalangAkademin
TalangAkademin

Här är några av våra tidigare kunder och samarbetspartners.


Vill du veta vad de har tyckt?

Kolla in videomaterialet här nedan!