Mind Melt
OM OSS

Om oss

Välkommen till Mind Melt!

På Mind Melt älskar vi improvisationsteater. Vi tycker att det är en fantastisk konstform, ett utmärkt verktyg för personlig utveckling och så är det väldigt roligt förstås - både att titta på och att utöva!


På Mind Melt har vi uppträtt med och lärt ut improvisationsteater i över 15 år. Förutom Sverige har vi även varit verksamma i, bland annat, England, Ghana, Indien, Irland, Kenya, Slovenien, Tyskland och USA.


Vi tror att alla kan få ut något av improvisationsteater. Vare sig det är som indvid, anställd, publik eller utövare. Vi vill därför erbjuda en plattform till de som är intresserade av improvisationsteater. Välkommen att höra av dig om du har några frågor om impro!


Mind Melt erbjuder föreställningar, underhållning på events, workshops och kurser i improvisationsteater. Vare sig du vill titta på improvisationsteater, själv lära dig att improvisera eller boka workshops eller underhållning till ditt företag finns det något för alla här.


Vare sig du tillhör ett företag eller som privatperson vill improvisera har vi möjlighet att uppnå dina önskemål för underhållning och utvecklande utbildningar. Som publik sitter du tryggt i din stol, som deltagare på en workshop eller kurs får du möjligheten att delta i skapandet på ett aktivt, uppmuntrande, tryggt och roligt sätt. Med vår långa erfarenhet är vi övertygade om att vi kan hitta den lösning som passar just er.

Uppsala kommun
Uppsala kommun
Friskis & Svettis
Friskis & Svettis
Riksantikvarieämbetet
Riksantikvarieämbetet
SWECO
SWECO
Svenska orienteringslandslaget
Svenska orienteringslandslaget
TEDxUppsalaUniversity
TEDxUppsalaUniversity
WSP
WSP
NEPA
NEPA
Accra Theatre Workshop
Accra Theatre Workshop
TalangAkademin
TalangAkademin

Här är några av våra tidigare kunder och samarbetspartners.


Vill du veta vad de har tyckt?

Kolla in videomaterialet här nedan!